onsdag 22 juli 2009

Blondinbella och Ikeakassarna

Det är lite ironiskt. Igår refererade jag ju till Blondinbella, så nu när jag faktiskt hade en anledning att nämna henne så kändes det först lite fånigt. Men sen kom jag fram till att jag skulle göra det ändå. Anledningen till att jag fått tillfälle att nämna henne är att jag helt enkelt följer hennes blogg slaviskt. Ni får tycka vad ni vill, men jag tycker hennes blogg är väldigt intressant. Så det så.

I alla fall, I går började jag min stora garderobsrensning, och nyss läste jag i Blondinbellas blogg att hon ska ha bloppis. Galet. Jag tänkte lägga upp lite grejer på tradera jag, men det kommer inte vara lika mycket och lika nya fina kläder som hennes. Kommer komma upp på tradera sen, jag länkar nog.

Det mesta av det jag rensar ut ska jag SLÄNGA. Usch. Jag hatar att slänga saker. Värst är jag med skor, förra sommaren slet jag ut tre olika par svarta tygskor (varav två var identiska) och jag har fortfarande inte slängt dem. I år har jag slitit ut ett par, och dem har jag på mig just nu. Det är hål genom sulan så i går när det regnade kom det in vatten. Värdelöst.

I alla fall, i min etniska rensning av garderoben så fann jag att det jag framförallt måste rensa ut är mina Ikeakassar. Seriöst, jag har över ett dussin, tomma, blå ikeakassar i min garderob! Varför? Och vad ska jag göra med dem? Jag kan inte slänga dem för de är ju bra att ha, men var fan ska jag göra av dem? Om någon har en smart idé så hojta gärna. min nuvarande bästa idé är att stuva ner dem i en flyttlåda (jag flyttade in i min lägenhet i början av november och har fortfarande flyttlådor kvar stående framme) och stuva tillbaka dem i garderoben. Bara att den här gången är de i en låda, och det är ju faktiskt himla mycket mer ordningssamt.

4 kommentarer:

 1. Släng inget fören jag fått kolla va! Schyrra!

  SvaraRadera
 2. Nejdå men det är asfula grejer jag slänger...

  SvaraRadera
 3. du kan använda kassarna till att ha hö i =) eller tvätt. eller återvinningskartonger

  SvaraRadera
 4. Ja jag tänkte på höet, ridskolan kanske vill ha dem eller nåt. Tyvärr har jag inte plats för varken ikeakassar eller återvinningskartonger, annars hade det varit en bra idé.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!