onsdag 15 juli 2009

Gnäll, gnäll, gnäll.

Saker som gjorde min kväll lite sämre:

 • Någon, troligen ett äckligt litet barn, hade luftat min cykel. Jag fattar inte grejen med att lufta cyklar, är det inte roligare att slå sönder dem?

  De snodde inte ens ventilgummina, vilket jag förvisso är tacksam för, men det gör det ju liksom ännu mer till ett litet meningslöst skurkstreck som man gör för att jävlas. Okej om man behöver nya ventilgummin för att nån snott ens egna liksom.

 • Alltid när jag har flat tire (hoho) på min cykel och ska pumpa upp det blir det nåt cp och en del av slangen blir liksom mer pumpad än resten så en bit av hjulet blir följaktigen större än resten. Det leder till att jag tills jag orkar fixa det genom att släppa ut luften igen och vända cykeljäveln uppochner och pumpa igen (ja det finns säkert ett bättre sätt, men jag är inte så praktiskt lagd) så känner jag mig sjukt löjlig när jag cyklar.

  När den större delen av hjulet är på marken så lyfts ju bakdelen av cykeln lite mer vilket gör att jag liksom guppar fram. Det syns säkert inte, men det känns jävligt dumt.

 • Jag guppade iväg till Ica Strömmen där jag köpte en bit vattenmelon och två påsar med frysta bär till mina smoothies, såg en tjej framför mig i kön med ett sexpack och kände mig inte bra för att jag var nyttig, utan bara jävligt sugen på öl.

 • När jag väl kom hem så var jag, tack vare det äckliga vädret, helt genomsvett. Seriöst, vad är det för fel på vädret? Om det finns något jag hatar här i världen så är det lågtryck. Ont i huvudet och apsvett.

  Jag hade seriöst ishockeyrövsvett, ni vet när de har en svettrand längs stjärtskåran. Blä.

 • Vidare så väntade inte alls mitt efterlängtade paket från CDON innanför dörren utan en jävla avi på att jag kunde hämta det i Vilbergen Centrum, som ligger helt åt helvete åt fel håll så jag kan inte hämta det innan jobbet imorgon, vilket innebär att jag inte kommer kunna hämta ut det förrän efter helgen, troligtvis.

4 kommentarer:

 1. Gött att höra att det inte bara är jag som svettas.
  Och för att få smoothien lite matigare kan du ha i typ en matsked havregryn (eller mer). Och så måste man faktiskt ha mackor till.

  SvaraRadera
 2. Ja jag brukar faktiskt ha havregryn ibland men det blir ju inte lika gott :( Det smakar havremjölk fast inte gott. Jo jag antar att du har rätt, jag är nog van vid att äta för mycket helt enkelt.

  SvaraRadera
 3. Havrekli funkar också!
  Och snart måste det bli trevligare väder :(

  SvaraRadera
 4. Jag plusettar det Billie sa, fyfan vad värdelöst väder. Idag är det dock soligt här, men fortfarande samma kvalmiga äckelluft. Smakar havrekli lika "mycket" som havregryn?

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!