måndag 19 oktober 2009

B never too busy to dö beslutsångestdöden forts

"B Cause" Lipcream. Lipcream verkar vara som ett läppstift fast mer vårdande, som läppbalsam på samma gång. Med bl.a. jojobaolja och sheasmör. Funderar på den mörkare röda "B Just" och den rosa "Bejing" också. Och så en läpp-pensel till det förstås... Argh.
Barrier är nån grej man liksom målar konturerna av läpparna med, och sedan kan inte läppstift/whatev moj man har på munnen inte smetas ut utanför. Zmart. Syntetiskt bivax är det i bl.a, och om det funkar som vanligt bivax så är det ju ett vax som huden inte tar upp utan det borde rimligtvis kunna ligga runt munnen hela dagen utan att försvinna.
Eyeliner, inte mycket att säga om det förutom att behållaren är fantastiskt tjusig.

En vit ögonskugga har jag tänkt skaffa ett tag, och den här var precis perfekt vit tycker jag, "Blow Up" heter den. Det blir nog en ljust brun också att skugga globlinjen med...
En läppskrubb som är rosa. Nuff said.


B Gone är en rengöring som ska vara bra att ta bort smink med, och det är med kylande och uppfräschande gurka och återfuktande mandelolja bland annat, låter perfekt till min superkänsliga hy tycker jag. Det jag är rädd för är att jag ska tycka den är helt fantastiskt bra och så kommer jag inte kunna köpa mer sen när B stängs ner, huuu.


"Tinted moisturiser", alltså en återfuktande foundation typ. Jag valde nyansen "Biscuit" till min "English Rose"-hy (finare namn för grisrosa).
Ögonbrynsborste, har varit för snål för att köpa en ny sen jag tappade bort min gamla och tur var väl det för nu har jag ju chansen att köpa en SNYGG ögonbrynsborste. Är sugen på att investera i läpp- ögonskugge- och rougeborste också. De är ju så fina...Parfymen "Ladyboy". Den innehåller bland annat viollövs absolu och sjögräsabsolu så jag hoppas att den ska lukta som min doftfavorit Daddyo från Lush...
Och en galet glamourös liten pump till parfymflaskan, hur awesome är inte det?!


2 kommentarer:

  1. Nu blev jag glad och tänka att det skulle bli litte lättare att bestämma sig för vad jag ska beställa, men istället blev det bara mer saker jag vill ha.
    Det rosa läppskrubbet är jag också hemskt sugen på.

    SvaraRadera
  2. Ledsen Muffin, jag vet, det är helt omöjligt att bestämma sig... Läppskrubben är dock självskriven. Har velat testa superlänge...

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!