fredag 9 oktober 2009

Sorteringshatten

Jag vet inte om jag skrivit om det i bloggen förut, men jag är ett stort Harry Potter-fan. Jag har läst alla böckerna flera gånger om, den första måste jag ha läst minst 25 gånger vid det här laget - hela kapitel har lossnat och texten i silverbokstäver på baksidan är bortskavd. Något jag länge har velat fixa är en v-ringad pullover med ett elevhemsemblem, för några år sedan såg jag nämligen en tjej som hade en svart pullover med ett Ravenclaw-märke på, matchat med vit skjorta och blårandig slips. Snyggt och nördigt, två flugor i en smäll.

Mitt problem är, vilket elevhem skulle jag tillhöra om jag hade blivit sorterad? Jag skulle väl helst vara i Gryffindor förstås men där ska man vara modig, och jag är fegast i världen. Ravenclaw är för pluggisar, och jag är väl visserligen en besserwisser men jag är för lat för att plugga. Hufflepuff är för godhjärtade och flitiga, och jag är som sagt lat och dessutom är jag ganska elak innerst inne. Slytherin är för de sluga, och jag är inte särskilt beräknande av mig tror jag.

Vad tycker ni? Tygmärken med elevhemsmärkena finns på ebay bland annat!

4 kommentarer:

 1. rejvenklå eller haffelpaff för dig tror jag minsann.. lutar nästan mer åt haffelpaff, för jag tycker inte som vissa andra att dom verkar töntiga utan bara sådär snälla och rara och som bra vänner och så. som du då :)

  SvaraRadera
 2. Aaaw det var gulligt sagt av dig! Ja jag lutar nog också lite åt Hufflepuff, fast kanske mest pga töntigheten :D

  SvaraRadera
 3. du ska inte välja det där du tror att du passar in, utan det där du helst vill vara ;)

  SvaraRadera
 4. Det har du rätt i Kiki :) Eller det som har snyggast färger!

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!