söndag 28 februari 2010

En snurrig helg

Det här har varit en snurrig och jobbig helg. I torsdags beslutade jag och min kille att vi inte skulle vara tillsammans mer. Jag har pendlat mellan dödsångest och total likgiltighet, de stunder då inte världens bästa Emelie har peppat upp mig lite. Många säger ju att det är dumt att dricka när man är ledsen, men jag tycker det är jävligt bra. Om man nu gör det tillsammans med någon och för att bli glad så fattar jag inte vad problemet skulle vara. På fredagen kom Emelie och Tove och drack öl med mig och igår var Emelie, jag och Adam på Karateklubben på Trappan. Det var massor av folk och hög volym och billig öl. Det är skönt att inte tänka, är man inte glad så fake it til you make it. Antar jag.

Trött och ledsen och måste till jobbet och vara glad och trevlig.


Pigg, full och superglad.

Det är så jävla sjukt allting, men jag är så jävla tacksam att jag har mina fina vänner och min familj, som kom åkande till Norrköping med tårta och fika för att fira Maria-dagen (både mamma och jag heter Maria i andranamn). Mamma och pappa skjutsade mig dessutom till Willys så jag kunde storhandla en massa mat, och min syster hade sin gulliga vovve Rut med sig, som också var duktig på att muntra upp genom att krypa upp i nacken på en och ligga där och låta som världens minsta dammsugare. Och tack alla som varit så snälla mot mig här också, speciellt Corny som gjorde en spotifyplaylist åt mig så jag skulle bli gladare.

Rulting-Kulting, tror inte jag visat upp henne i bloggen förut?

4 kommentarer:

 1. :/ :/
  jag ringer dig imorgon!!!! <3 <3 love you

  SvaraRadera
 2. Fanny: <3
  Hannes: Du skulle ha sett henne, hon har ett litet hus som min syster bär runt henne i <3

  SvaraRadera
 3. åh, äsch vad hemskt och tråkigt och trist att höra. men jag hoppas att du ändå nånstans mår lite bra och kan äta god mat och lite choklad kanske och en kopp med gott te också kanske!

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!