onsdag 24 februari 2010

HM räddar dagen

Idag när jag kom hem hade det kommit post. "Inte mer räkningar" tänkte jag, eftersom jag har sjukt mycket räkningar som måste betalas i månadsskiftet, plus att jag antagligen kommer få restskatt när deklarationen kommer. Jag kommer alltså leva lite tajt inom den närmaste framtiden.

Jag öppnade kuvertet och såg att det var en rabattcheck. "OH 200 kronor, fan vad fett!" tänkte jag. Och märkte att det var ett papper till. Med 350 kronor till. Fattar ni hur glad jag blev?!


Så himla lägligt också, eftersom jag varit sjukt less och inte orkat vara fin på senaste tiden eftersom jag är så trött på alla mina kläder. Jag gick till HM och köpte följande:
En tunika eller nåt som är gigantisk och prickig. Bra att ha på jobbet när man inte orkar ha något som sitter åt om magen, och mysigt i sommar med leggings till. Den är marinblå i verkligheten. 149:-

En blå, prickig topp, eftersom jag suktat efter Fannys som är i princip likadan sen förra sommaren... Den här hade rynkade ärmar men jag gillar allt som framhäver mina mansaxlar så det är okej. 79,50


En vanlig svart topp med puff- och spetsärm. 79,50

Det var väl härligt? Sen köpte jag även en ljust jeansblå knytblus som jag spanat på ett tag, den blir fin till sommaren till kjol med hög midja, vitt linne och rött läppstift när man dricker öl i en park. Åh öl i en park, ge mig!

8 kommentarer:

 1. "En tunika eller nåt som är gigantisk och prickig."


  jag lollade :D

  SvaraRadera
 2. jättefina! mycket prickar :)

  SvaraRadera
 3. Åh vilken trevlig överraskning! och så tjusiga inköp!

  SvaraRadera
 4. Jag älskar att du posar med handen i bakfickan :')

  SvaraRadera
 5. Nånstans måste man ju göra av den jävla handen!

  SvaraRadera
 6. 350 spänn!!! Shit vad du måste handla mycket på H&M :D Jag har som mest fått en femtilapp eller hundring, haha :(

  SvaraRadera
 7. Jag kan inte matte. 550 spänn!!!!111
  omg.

  SvaraRadera
 8. Maddis: Jag tänker inte berätta hur mycket, det är lite pinsamt. Men alltså, man får ju några checkar om året sådär, och sen så får man GULDBONUS som är på allt jag köpte under hela året. Det var crazy bananas och jag har redan börjat ångra nästan alla plaggen jag köpte, haha.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!