torsdag 18 februari 2010

Usch


Idag känns inte som någon bra dag alls. Har inget att säga egentligen, så här får ni en bild på min skojiga katt när han sitter i mitt fina fönster. Jag har den här bilden som bakgrund i min mobil för den gör mig glad, skojig katt och fin lägenhet.

4 kommentarer:

 1. Jag känner precis likadant idag.
  Du ser ut att ha himla fint hemma!

  SvaraRadera
 2. Frankensteins Fanny19 februari 2010 13:48

  vill du komma hem till mig o kolla på film?

  SvaraRadera
 3. Ja det vill jag, fast i veckan som kommer orkar jag nog inte riktigt eftersom jag börjar jobba ganska tidigt plus att mitt tågkort går ut på tisdag och jag har inte råd att köpa ett nytt... men nästa helg vill jag jättegärna om du kan!

  SvaraRadera
 4. Jag svarade på min blogg, kom på att du kanske inte ser det där så här kommer lite svar på din fråga:

  Allmäna språkvetenskapen består av 4 delkurser, nu läser jag Semantik och Språket, individen och samhället. Senare skall jag även läsa Fonetik, fonologi och grafonomi samt språkets struktur och funktion men vad det innebär har jag inte full koll på ännu.

  Språket, individen och samhället handlar om hur man lär sig språk, hur man pratar, om språk.. rätt stort ämne. I huvudsak psykolingvistik och sociolingvistik om du vill kolla upp mer :>
  Semantik = studiet av språklig betydelse, och en mycket krångligare kurs. Den andra är mer fakta som man kan bara plugga in men i den här är det massa helt nya ord och konstigheter så många gånger ser vi bara ut som frågetecken på föreläsningarna :D Men det är ju en utmaning det med ^^
  Jag kan helt klart rekommendera kursen för man kan ha användning och nytta av den på så många områden och så är det himlans intressant.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!