torsdag 1 april 2010

Komma igång


Tänkte det var på tiden med en OUTFIT-bild. Jag köpte en ny tshirt igår nämligen och jag har dagen till ära tagit en dusch, lika bra att föreviga hela härligheten. Jag vet att min lägenhet är stökig men den rosa handduken är ju fin tycker jag. (ursäkta den lite bajsnödiga posen, jag hade egentligen bråttom och skulle på ett möte, vet inte varför jag var tvungen att ta bild på mig själv just då)

Idag försov jag mig, jag har spenderat stora delar av natten med att jaga min katt runt runt lägenheten då han bestämt sig för att straffa mig för att jag jobbar så mycket och är hemma så lite genom att inte låta mig sova ifred. Det fixar han genom att dra klorna mot panelen runt min säng, ett jävligt jobbigt ljud som dessutom liksom förstärks av att panelen går på två sidor av mitt huvud. Därför var jag alltså lite extra trött imorse och vaknade en kvart innan jag började. Som tur är bor jag 200 meter från jobbet så jag hann både klä på mig och dricka ett glas juice innan jag sprang vidare. Bra var att jag däremot inte hann ägna mitt mystiska paket en enda tanke! Mindre bra var att jag insåg när jag var på toaletten på jobbet att jag hade lite utsmetat smink under ena ögat så det såg ut lite som att jag fått en blåtira.

Nu ska jag jobba lite på Lush i några timmar och sen ska jag vara ledig nästan hela påsken, det ni!Jag och min poserande katt, han brås på sin matte.

3 kommentarer:

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!