måndag 24 maj 2010

Men ÅÅÅÅÅÅH

Alltså det råder en sån jävla surkärringsmentalitet på mitt jobb ibland. Det finns vissa grejer man tydligen bara inte FÅR göra. T.ex. ha grejer i plastpåsar i kylen och GLÖMMA SIN MATLÅDA. Okej jag fattar grejen med att man inte får ha grejer i plastpåsar i kylen för då ser man ju inte vad det är och yada yada och en dag så luktar det ond bråd död och man fattar inte varför. Men att inte få glömma sin matlåda. Jag är som bekant lite tankspridd och glömde mina matlådor både i torsdags och fredags. Sedan tog jag inte heller hem dem på lördagen. Idag när jag kom till jobbet hade de SLÄNGT mina matlådor. För det är regeln, ligger de visst länge så slängs de om man inte har skrivit namn på dem.

VISST det är inte så jobbigt att skriva namn på men jag har helt enkelt glömt att göra det också. Ja det är dumt. Men alltså, vad fan! Varför är det så störande att det ligger kvar matlådor? Och tänk om jag hade varit ledig i helgen och då glömt matlådan på fredagen, får jag skylla mig själv då för att jag lämnat min låda i hela två dagar? Orka vara lunchrumsnazist liksom. Får väl helt enkelt köpa nya lådor och skriva mitt namn på dem. Då hade jag lärt mig den läxan.

5 kommentarer:

 1. Du ställde dig mitt i lunchrummet och skrek "Vem vare?! Vem vare som kasta?! Säg vem det var fucking var!" antar jag?
  Skriv "Julias låda, den som kastar ska få stryk" på de nya lådorna.

  SvaraRadera
 2. sv: Och jag är säker på att den absolut skulle sitta fint på dig! Göra upp på msn, my dear? Eller vill du tänka lite? :)


  Btw, tycker J.S förslag låter skitbra.

  SvaraRadera
 3. men alltså, det förstååååååååååår du väl?!?! TÄNK OM ALLA SKULLE GÖRA SÅ! Huuuur skulle det se ut. glömda lådor överallt. jag får nästan kärlkramp när jag tänker på det.

  SvaraRadera
 4. Corny: Det gör vi, så snart jag kommit hem från arbetet!

  Surtant: :((((((((((((((

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!