torsdag 23 september 2010

Allt för att slippa plugga

Jag vet hur mycket mina bloggläsare uppskattar Fanny, så jag tänkte berätta att jag träffade henne och en till kompis som heter Sara i Linköping häromdagen. De var ohyggligt söta så jag tänkte visa bild så ni får njuta nästan lika mycket som jag.Saras snygga skor.

Mina fina fina fina skor som gör typ ont men inte så mycket att man måste sluta älska dem så det gör lite ont i ens värdelösa skithjärta. Bra att man kan uppskatta grejer åtminstone liksom.


Och idag tvingade jag min nya vän Cristoffer att gå på Myrorna med mig, någon måste ju stänga dragkedjan liksom. Han satt mest och såg svår ut med några böcker han hittat, jag köpte en klänning som är jättefin men det syns inte på bilden. Sprättade bort det konstiga lövet (det var gjort av typ pärlor, inte snyggt) så nu är den finfin. Ni får se en finare bild nån annan dag. Sen åt vi lunch med Emelie på VB och tog en öl fast man inte borde för det kändes som om det behövdes.

Sen nyss var jag på promenad med min granne Niklas och vi såg en balkong med julbelysning, nu ska jag förhoppningsvis äntligen plugga men jag vet inte om jag kan lova något riktigt.

2 kommentarer:

  1. alltså varför tog du bort Frodo-lövet???

    SvaraRadera
  2. ååh, vilka tjusiga skor din kompis hade! och du med såklart.

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!