fredag 25 februari 2011

Äh!

Jag har skrivit en massa på ett långt inlägg som aldrig tycks bli klart så jag gör en liten uppdatering istället. Idag var vi på ultraljud och allt såg fint ut! Två armar, två ben, ett fungerande hjärta med alla delar det ska ha och som Niklas spontant tänkte var en svans och jag tänkte var en hoppande fisk, närmare bestämt en Magikarp (pokémon). Vi har valt att inte ta reda på vilket kön kiddet har, så det får bli en överraskning när det kommer ut. Jag var inne på att jag inte ville veta, så när Niklas kände likadant kändes det skönt, som att jag tänkt rätt liksom. Inte för att det finns några rätt och fel, men det är ju mycket roligare om man är överens!

Annars har min mage blivit minst dubbel så stor senaste veckan känns det som, men jag tänker att det nog är en del inbillning och en del inställning eller vad man ska säga. Tidigare har jag ju liksom gått och försökt dra in magen lite för att jag trodde jag blivit tjock, nu har jag nog ändrat hållning lite eftersom jag istället är ganska nöjd med bullen liksom! På internetforumet där jag brukar hänga efterfrågades det bilder på magen, så jag tog en såndäringa outfit-bild innan jag gick till jobbet igår, såhär såg det ut (i min kassa, kattmördade spegel):

(Inga roliga märken att namedroppa, tröjan köpte jag på Wear it när jag var sexton, kjolen köpte jag i strl xl på gina tricot av misstag i typ trean på gymnasiet, vilket ju kom väl till pass nu. Mössan är lite extravagant dock eftersom den inte har en eller två, utan hela tre boll-tofsar! Från Modcloth. Barnet på bilden i bakgrunden är min kompis Fanny fast för länge sen dårå, jag gillar den bilden för den speglar verkligen hennes personlighet)

Efter att Niklas och jag varit på ultraljud bjöd hans mamma oss på fika, och sen åkte vi hem och kollade på Juno och jag grät litegrann för den är ju fin, sen kan jag ju skylla på mina preggohormoner också när jag känner att min stenhårda image håller på att bli skadad.

2 kommentarer:

  1. VACKRA, VACKRA, SNYGGA, UNDERBARA GRAVIDA KVINNA! Varför får inte jag se ut sådär istället för en flodhäst??!? SNYGGO!!!

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!