torsdag 3 mars 2011

Uppdatering på mammakläderfronten:

Kan även meddela att H&M också verkar tro att man har lite kortare/smalare ben när man är preggers också, efter att ha dragit på mig ett par preggostrumpbyxor. Efter lite slit så sitter de dock bra och FY TUSAN VAD SKÖNA! Det är liksom bredare resår längst upp (förutom att de liksom går hela vägen upp till brösten!!!) så de inte skär in i fläsket så himla dant.

För övrigt blir jag lite fnissig/förolämpad när jag ska ta på mig en tröja och det står "MAMA" i, alltså på storlekslappen. Vem kallar du MAMA liksom?! Vaddå mama överhuvudtaget, SEXY MAMA då eller. DIN MAMMA då eller. Sen kommer jag på att det är i sin ordning liksom och klämmer in armar och ben.

3 kommentarer:

 1. hahaha fantastiskt :D

  Om JAG vore gravid skulle jag bara använda tröjor som det stod BABY på med en pil på magen. mest för att billy corgan hade en sån tröja i början på 90-talet och jag tycker det var så supercharmigt att en söt kille hade det och var lagom ironisk. (plus att man kan tänka att pilen pekar på hans skrev och det var ju också lite roligt?)

  sen vore det ju inte alls lika tufft om jag hade det med tanke på att jag inte är en manlig, supersöt, stenhård grunge-kille som äger :'(

  /rant

  SvaraRadera
 2. Jag köpte (nej, nu ljuger jag, mamma köpte den till mig) en underbar luvtröja i plych (plysh? Plysch?) på HMs mammaavdelning. Den hade massor av plats för magen och var lång så den gick över rumpan, fickor och fina sidenband i luvan. Min var grå, men i vintras hade det kommit en i jättefin mörklila.

  Mycket bra nu även efteråt när man är lite plufsig och mest larvar runt hemma och ammar och gosar bebis. Tips!

  SvaraRadera
 3. Sanna: Näe nån bebiströja blir det nog inte azz.
  S.W: Det låter superbekvämt, plysch OCH går ner över rumpan liksom.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!