lördag 25 juli 2009

Retrolush!

Idag har vi äntligen fått iväg vår retroorder till Lush England. Retrolush är en speciell avdelning på den brittiska lushsidan där man kan köpa Lushgrejer som utgått ur sortimentet. Himla kul dels om något man gillat försvunnit, och när man har skavt runt och haft ungefär samma produkter så länge. Jag har jobbat på Lush i ett år, så det är inte så jättemånga produkter på retrosidan som jag kommer ihåg från ordinarie sortimentet, det är nog bara 17 Cherry Tree Lane-tvålen. Dock saknar jag Gratuitious Violetstvålen som luktade viol, men den verkar inte komma upp på retrosidan tyvärr.

I alla fall, jag beställde lite badbomber och badskum som ska passa i mitt badrum (jag har lite hawaiitema i badrummet, med palmer på duschdraperiet och sådär, nu har jag även köpt en snygg korg till mina badbomber men den är väldigt stor så jag måste ha många ;), en ny ananastvål eftersom den jag fick sist luktade spya, en äppeltvål, hårinpackning och två bitar av mitt favoritschampo Gentle Lentil. Grejerna skulle komma om sju dagar, så det kommer väl upp bilder på dem vad det lider.

Sen har jag tillslut insett att jag ska förpassa mina svarta tygskor till soptunnan. Igår när jag släckte en cigg så gick glöden nämligen in i hålet på sulan och det gjorde förbannat jävla ont.

Jag införskaffade de blommiga svarta skorna som ersättare. Ska se om jag kan leta fram ett par helsvarta också, jag klarar mig nog inte utan ett par...

Farväl du grymma värld...

3 kommentarer:

 1. Frank the Bunny25 juli 2009 16:53

  Uschan :(
  Dina älskade skor... Men de blommiga är ju jättefina! Jag behöver också köpa nya pjucks, vi kan ju göra det i Gbg. Minnie bet hål i mina nyaste skor (de blåa tygskorna) så nu regnar det in i dem också :'( Jävla hund! Jag behöver köpa ett par hållbara!!!!!!

  SvaraRadera
 2. åhh, köpte du temptation!
  Den är ju fantastisk. Jag saknar den. Men sen är den ju dyrast också..och det är ju inte som att jag behöver tvål.

  SvaraRadera
 3. Jaaa den verkade så mysig. Jag behöver inte heller tvål men äppeltvål lät ju onekligen nice. Och matchar mitt badrum någorlunda.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!