onsdag 2 september 2009

ALLT SKA BORT

Det är så att jag är väldigt fattig den här månaden, och tänkte då passa på att sälja av en massa grejer medan vanligt folk fortfarande har pengar. Alla priser kan diskuteras och jag är inte omöjlig för en gångs skull. Grejerna kan skickas på posten eller hämtas i Norrköping. Jag kan ju förstås ta med grejer till Linköping om jag har vägarna förbi också.Cheap Monday jeans som är extra höga i midjan. Äckligt snygga men alldeles för små. Är strl 29/32 men min vän Kajsa som provade dem har typ 27-28 och de var lagom på henne. Provade två gånger med våld av mig och en gång utan av Kajsa. 200 spänn?


Världens finaste jacka från HM, kostade 299 ny. Strl 42, men ska ju gärna sitta lite löst tycker jag.

Midjekort jacka från Gina Tricot, såldes förra hösten. Strl 42. 100 spänn.


Världens i särklass snyggaste Adidasjacka. Så snygg att jag vill slå mig själv för att jag säljer den, men just nu känns mat viktigare än en jävligt spexig jacka. Går att vända så man kan ha antingen den spexiga eller den svarta sidan utåt. Strl 42, men jag tycker den är jävligt liten, speciellt som man ju gärna vill att den ska sitta lite pösigt. Tror 38 vore idealet. Nypris var 1400 vill jag minnas, ni får helt enkelt buda.Gubbshorts i senapsgult, helt ovärdeligt i en sann gubbklädsälskares garderob. Jävligt skrynkliga och jävligt försmå för mig, sitter snyggt på en strl 38 skulle jag tippa. Möjligen 40.Prickiga pumps med kilklack, nypris 250. Strl 40 och jag säljer dem för 100 spänn.Prickiga pumps med öppen tå och rosetter, så jävla fina men jag kommer aldrig använda dem för jag ahr fula tår och är 181 cm lång. Klacken är väl på 10-12 cm. Nypris 300 spänn, säljer för 200.Jag gillar skrikiga färger och metallic, varför jag någon gång köpte två par ballerina skor, ett par blåmetallic och ett par guld. Strl 40, 40 kronor styck? Det finns två av guldskorna, råkade bara inte orka böja mig ner och hämta den andra under hyllan...Endast den gröna med pandan är till salu. Köptes på palmercash.com för 24 dollar och så frakt och tull på det. Aldrig använd. Strl L, men jag skulle snarare säga M, palmercashtröjorna är jävligt tajta. 150 spänn? De andra kan vara till salu för ett ´jävligt högt pris, om ni nu skulle känna att ni inte orkar beställa själva...Svarta tygskor från Esprit, strl 41, nypris 400 spänn. Använda en gång på jobbet, så de kan innehålla spår av Lush. 100 spänn.
Det kan komma upp mer grejer så småningom så håll utkik.

15 kommentarer:

 1. Fanny (utan Alexander)2 september 2009 15:43

  Jag ger 70 spänn för den svarta jackan

  SvaraRadera
 2. Kom igen, 100 spänn! Då kan du få en lidelsefull omfamning på köpet.

  SvaraRadera
 3. tror du att jag kan ha jeansen?

  SvaraRadera
 4. Om du kan ha kajsas jeans så kan du, de satt som en smäck på henne. Finns risk att hon blir arg om jag säljer dem till dig dock, tror jag lovade henne förtur, men vi får se vad hon säger när hon ser att de är uppe...

  SvaraRadera
 5. dunno, hon är ju lite spinkigare. Hon har ju pratat om att köpa dom länge också. säg åt henne att bestämma sig..

  SvaraRadera
 6. Ja alltså hon har ju inte sagt något om det ännu så. Men jag ska säga åt henne!

  SvaraRadera
 7. Byxor till maj!!! :) får jag prova dem en gång till?
  Hur ser tån ut på de prickiga med kil`?
  PUSS

  SvaraRadera
 8. Det är hel tå, klicka på bilden så syns hela...

  SvaraRadera
 9. Jag hoppas människor som inte alls har en aning om vem du är också får vara med i klädfighten? Täntke att eftersom ingen har visat intresse för Adidasjackan så får jag väl styra upp saken med lägga skambud på 200 spänn!

  SvaraRadera
 10. Det får du absolut, men jag godtar dock inte skambudet är jag rädd.

  SvaraRadera
 11. om vi säger såhär då: how low can you go? :)

  SvaraRadera
 12. Alltså, jag går nog inte under 700 spänn dessvärre.

  SvaraRadera
 13. mjä, då får det nog vara!

  SvaraRadera
 14. jag älskar dom prickiga pumpsen men kanske är dom för stora? eller antagligen. får prova om jag kommer hem nån gång, om du inte har sålt dom innan.

  SvaraRadera
 15. De är nog lite stora, men de är ganska små för att vara 41 i alla fall!

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!