torsdag 3 september 2009

Monki

I brist på pengar så får jag väl lägga upp grejer som jag skulle köpa om jag HADE pengar (lalalalalalalalalalala). Här har vi lite grejer från Monki som jag dör habegärsdöden över. Egentligen tycker jag principiellt att konsumtion är av ondo, och ändå är jag en sån jävla överkonsument. Pinsamt.

´
Monkiskorna som var med i ett tidigare inlägg. Jag testade de svartvita men de var inte särskilt sköna, eller snygga heller för den delen. Dehär däremot vore ju inte helt dumma med tjocka strumpbyxor och en rutig klänning - min nuvarande obsession är rutiga klänningar i A-linje, gärna lite skogshuggaraktiga.


Skärp med JÄTTErosett! Rosetter är det bästa jag vet.Ironiskt nog har jag redan en brun manchesterkjol, fast i smalspårig manchester. Men jag har gått upp i vikt och får ont i magen av den nu.


Jag har faktiskt inga blå kjolar...


Så sjukt onödigt att köpa en sån här när jag kan sno min killes äckliga gamla grungeskjortor. Om han någonsin tog av sig dem hade jag kunnat sno dem vill säga.

Jag älskar dufflar. Den här färgen var dock inte optimal, och jag har redan en svart duffel. Den svarta är dock väldigt kort så den gillar jag inte så mycket.


Den här jackan är den bästa everandever.
klädda knappar? check!
sydda veck så den är klockad? check!
dubbelknäppning? check!
ylleblandning? check!
ROSETTER? CHECKECKECKECKECK!


Och det bästa till sist förstås. Jag är ju inte så mycket för att ha döda djur runt halsen, men en tecknad räv kan jag tänka mig! Verkar dock redan ha sålt slut i Norrköping, hoppas den finns kvar i Linkan...

4 kommentarer:

  1. Såg den där med räven i Malmö idag fast den var grå tröja med rödräv, och så såg jag en med en leopard på också. och nåt mer djur.

    SvaraRadera
  2. Aha! Den jag vill ha verkar vara slut i Norrköping, hoppas innerligt att den ska finnas i Linkan...

    SvaraRadera
  3. Jag kan kanske kolla imorgon om jag går förbi där

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!