fredag 11 september 2009

Snygga underkläder - Lindex!

Jag vet inte om det är jag som börjar bli gammal eller om Lindex har slutat vara en medelåldersbutik, skitsamma. De lanserade en underklädeskollektion för några veckor sen som är helt galet snygg, retro och dant. Tyvärr verkar grejerna redan börja sälja slut och jag har ju som sagt inte ett rävöre, men jaja. Jag känner mig bara som en idiot i spetsunderkläder ändå.Bloomers! Jag älskar verkligen bloomers. Fattar inte vad man ska ha det under dock, man kan ju varken ha tajta byxor eller strumpbyxor känns det som, så man får väl vänta med sånt till sommaren eller nåt.

Jättefin höfthållare, tycker de är så snygga när de går hela vägen upp till midjan. De sista trosorna är ju också to die for, peppen på spetsvolanger på hela rumpan.


En sån bh ska jag definitivt försöka lägga vantarna på i alla fall, jag har så sjukt svårt att hitta bhar som passar eftersom jag är så bred över bröstkorgen samtidigt som jag inte har några bröst öht. När jag skulle räkna ut min bh-storlek på Twilfits hemsida så stod det "Error" liksom. Trosorna är dock ingenting för en person som begåvats med könshår, så det får väl vara då.

4 kommentarer:

 1. Haha begåvats med könshår. Jag älskar Lindex det är inget fel på dem <3<3 Kappahl har ju också börjat sälja fina grejer.

  SvaraRadera
 2. jag köpte den vita strumpbandshållaren igår. den är najs..

  SvaraRadera
 3. Hahahahaha! Jag har begåvats med båda könshår, bred bröstkorg och små bröst...

  SvaraRadera
 4. jag försöker köpa fina underkläder ibland, men fattar inte grejen med porriga pushup-bh. måste typ sporttoppar va det enda alternativet ELLER? svara på det jävla underklädertillverkare!

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!