torsdag 15 oktober 2009

En bra dag

Nu på kvällen var jag iväg till Nillan där det var "tjejkväll". Tjejkväll, det låter skitlarvigt. Vi gjorde tacos, för det är sånt man gör på tjejkvällar, och allmänt umgicks på tjejers vis. Senast jag var hos Nillan så förälskade jag mig i hennes katt Smilla som är tjock och har jättekort och smal svans. Smilla däremot förälskade sig i Jonte. Idag ville hon dock vara hos mig i brist på Jontar och låg i mitt knä och gosade medan Emelie, Malin och Nillan diskuterade klätterträd och sånt till katter, eftersom de alla tre är stolta ägare av två katter var. Det är lite fuskigt att de har två husdjur var och jag har inget, men jag väntar fortfarande på min mops förstås.


Smilla matchade min bruna kjol och brun/gulrutiga strumpbyxor väldigt bra.

Sedan när jag kommit hem hade jag fått hela tre (3!) kommentarer på bloggen, och blev jätteglad, speciellt som det var från folk som inte brukar kommentera. Inte för att jag inte blir glad... åh ni fattar. Jag hade fått svarskommentar från en blogg jag brukar läsa också, då blev jag extra glad. Tänk att det blev en bra dag tillslut.

2 kommentarer:

  1. klääterträd är the shit för katter. satan och nora ääääääääälskar sitt med hela sina små katthjärtan.

    SvaraRadera
  2. tacos är sjukt värt, men grejen med tjejkväll känns lite diskriminerande. Så för att stå emot ert martiarkat så ska jag tvinga min mammas fosterson att se mig bli full och citera kent. TA DEN ERA DJÄVLAR...

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!