torsdag 12 november 2009

Czarinna

Ikväll var jag och Emma (arbetskamrat) på Make Up Stores visning av höst"looken" Czarinna. Det var väldigt vackra sminkningar som var inspirerade av Ryssland och gammaldags elegans, jag tyckte det var oerhört fint. Modellerna hade fantastiska håruppsättningar med mycket flätor och stora knutar och klänningar med mycket ryschpysch, gillart. Man fick gratis bubbelvin och nåt slags tilltugg som jag och Emma var skeptiska till, men efter en chokladpralin på det var vi nöjda.

Vidare drack vi någonslags kvällens drink eftersom vi såg folk bära runt på glas med rödrosa dryck med jordgubbar i. Mums trodde vi, men det visade sig vara rosévin och red bull blandat. Vad är det för jävla sätt egentligen? Så småningom tog vi våra goodiebags (hurra gratis grejer!) och drog hem. Man fick en nagelfil och en blå ögonskugga (varken jag eller Emma gillar blå ögonskugga så mycket men hellooo gratis liksom) samt en make up storetidning som jag givetvis redan köpt, suck. Trevlig kväll i alla fall!Emma med det skumma tilltugget.


Jag vill alltid ha bild på mina kläder men jag inser ju att det är rätt fjantigt att be folk fota en så då gör jag det själv istället och blir om möjligt ännu fjantigare! Hade i alla fall en klänning i nån silkesblandning från HM med ett rosettskärp från Monki. Och körsbärsröda pumps från Sixtyseven, woop.

4 kommentarer:

  1. snygg klänning fast du borde nog be folk fota dig om det ska komma till sin rätt liksom... jag är i mantorp igen btw!

    SvaraRadera
  2. haha, gratis är fantastiskt, hur mycket skit har man egentligen i sitt hem bara för att det är gratis?

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!