måndag 17 maj 2010

Glömsk

Jag kom på vad jag glömt att jag alltid glömmer - att jag inte ska klippa lugg. Igårkväll var jag deprimerad över min totala fulhet och tänkte att jag skulle klippa lugg, för det är ju alla fina i har jag hört. Det stämmer inte. Och att det är skönt att inte få håret i ögonen uppväger inte att det är ett helvete att hålla luggjäveln där den ska vara utan flikar och att det blir ojämnt. Det blir dessutom alltid kortare än man tänkt sig. "Oj där var det lite ojämt" och helt plötsligt har du klippt luggen ner till hårbotten. Kal fläck är tydligen inte helt rätt just nu, eller det är vad jag läst i modebloggarna jag följer i alla fall.

Jag tycker det är lite taskigt att jag alltid failar med mina infall. Det är ju kul med folk som är spontana och hittar på grejer, men för mig blir det alltid skit av det. "Jag menar hur illa kan det bli?" tänker jag och så blir det liksom en helt ny dimension av illa som jag inte hade en aning om att den fanns. Typ när jag färgade mitt jätteblonderade hår brunt och det blev grönt. Vem hade anat att det ens kunde hända? I alla fall, en sak ska jag försöka att inte glömma. Spontanitet leder endast till dåligheter. Jag lovar.


Jag ser ut som Gustav Vasa i lugg.
Minus skägget dårå.

3 kommentarer:

  1. Om jag klippte lugg skulle jag se ut exakt sådär fast utan mustaschen :/

    SvaraRadera
  2. jag tror att du är gullgull i lugg :) förresten ska jonas bli valp-pappa snart. har du nåt bra namnförslag? otto, charlie, billy och frank är dom hetaste hittils.

    SvaraRadera
  3. hahaha, jag skrattade mig (hjärtligt) igenom det här inlägget. en helt ny dimension av illa. din lugg var förresten inte alls som gustav vasas (har tittat på nästa inlägg), lovar!

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!