måndag 17 maj 2010

Mens och senilitet

Med risk att låta som Hanna Fridén så tänkte jag skriva om mens.

Efter att jag och mitt ex gjorde slut slutade jag med p-ring i hopp om viktnedgång och allmänt ökat välbefinnande och minskat krångel. Det uppstod dock ett nytt problem med detta. På grund av att jag är så sjukt glömsk har det där med p-piller inte funkat något vidare för mig; jag glömmer helt enkelt att äta skiten oavsett hur många alarm jag ställer på mobilen ("jag tar det senare"). P-ringarna glömde jag till en början att ta ur, men sen blev jag tipsad om att man kan få sms varje månad där det står "Nu är det dags att ta ut din p-ring" resp. "Nu är det dags att sätta i din p-ring".

I dagsläget har jag inga p-ringar men får ändå sms två gånger i månaden med påminnelser eftersom jag glömt att stänga av tjänsten.

Problemet alltså. Tidigare då jag hade p-ring och fick sms när det var dags att plocka ut dem så visste jag ju således också att jag snart skulle få mens. Nu har jag inte en jävla aning eftersom jag omöjligt kan komma ihåg vilken vecka det var senast, om jag nu ens kommer ihåg att jag FÅR mens. Jag liksom glömmer bort att det där med att få mens även gäller mig och inte bara alla andra. Alltså kommer det ständigt som en obehaglig överraskning när jag går på toa och alltid vid de tillfällen då det passar sämst. Typ när jag ska stå modell för vita underkläder. Nej vars men ni fattar grejen.

Ja alltså jag vill minnas att jag hade någon poäng med det här och skulle utveckla med andra grejer jag glömmer, men jag har dessvärre glömt vad det var jag skulle skriva. Det är inget skämt tyvärr utan jag har glömt på riktigt... Det är lite därför jag inte bloggar så mycket längre, jag glömmer bort vad det var jag skulle skriva om.

7 kommentarer:

 1. Hahaa, det var ett år sen jag slutade med ringarna men nu vet jag att merren kommer en vecka efter smset som säger att jag ska sätta in p-ringen! Hahaa, det tar bara lite tid så börjar man "känna" när det är på g.

  SvaraRadera
 2. Amen smart! För mig var det tio dagar efter den här gången, ska lätt försöka komma ihåg att kolla om det är likadant nästa månad!

  SvaraRadera
 3. Bra att de skickar sms både om att du ska ta ut den och att du ska ta ur den.
  Och varför fan skulle jag vilja läsa om mens? :(
  Jag läser inte han Fridéns blogg liksom, för jag tycker det är lite creepy med dudes som skriver om mens...

  SvaraRadera
 4. Jag vet ju att jag inte behöver korrekturläsa när du kommer att påpeka alla felaktigheter i alla texter jag skriver liksom.

  SvaraRadera
 5. stackars stackars J.S. som tycker att mens är lite obehgligt. terapi kanske? eller get over it bara.

  SvaraRadera
 6. Ja, det är synd om oss män som tvingas se världen vi byggt upp raseras av sk kvinnor och deras sk feminism. Detta grämer mig. Mens är äckligt, och bör ej samtalas om i det sk öppna rummet. Jag meddelar inte världen om hur det gick senast jag var tvungen att tömma min sk tarm. Varför jag inte gör det? FÖR ATT DET ÄR SK NASTY SHIT! Håll din mens för dig själv.

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det är synnerligen olämpligt att prata om mens på samma sätt som det är synnerligen olämpligt när småbarnsföräldrar pratar om hur sina barn bajsar på sig samtidigt som man sitter och äter middag.

  Vem tror ni vill höra historier om barn som bajsar på sig när man äter middag?

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!