måndag 21 februari 2011

Nämen oj

De senaste två dagarna har jag spenderat en del tid med att förundras över min bloggstatistik. Från att ha haft mellan 15 och 80 besök om dagen hade jag under lördagen nästan 500 och under söndagen 950, tack vare en länkning från Katta Kvack som tidigare drev sminkbloggen Bjooti. Jag har även fått elva nya bevakare på bloglovin, så det verkar som att några av er som tittat in är här för att stanna. Hemskt kul! Lite prestationsångest får jag väl dock eftersom nu kanske jag måste fortsätta vara förståndig och sådär, och kanske inte använda min "mens och bajs"-kategori så mycket (inte för att jag haft nån jättestor nytta av den på senaste tiden mtp att jag inte ens har någon mens...) och sådär. Men ja, hjärtligt välkomna och hoppas jag ska leva upp till era förväntningar!

För att ni som inte känner mig sen tidigare ska få en lite bättre presentation av mig så tänkte jag hänvisa till två inlägg, dels presentationen som jag gjorde häromdagen där det står lite om mig och Julia Caesar, och sen mitt best of-inlägg där jag länkade till de inlägg som jag personligen tycker är roligast/representerar den här bloggen bäst. Etiketten Katten kan också vara värd att kolla in om man vill hänga med lite mer när jag berättar om mitt lite speciella husdjur Katten Kirk.

Vidare hade jag tänkt att nu när det kommit några nykomlingar, som i och med det nya mammatemat kanske är av en annan målgrupp än mina andra läsare (dvs mina kompisar) kan tipsa mig om bloggar med just mammatema? Känner att jag är ganska lost inom området (både bloggmammor och irl-mammor) och tycker att det är ett bra sätt att samla information, få tips och bilda sig en egen uppfattning. Underbara Clara och Spiderchick läser jag redan, och tänkte även börja läsa Lady Dahmers blogg efter att jag googlade på vegetarisk mat+barn och fick upp ett bra inlägg av henne om att föda upp sina kids på en vegetarisk kost. Har ni några bra tips i övrigt? Varken Engla eller Katrin Zytomierska är något för mig alltså.

12 kommentarer:

 1. www.saralovisa.blogg.se Hon har precis fått bebbe och hela hon är sjukt sympatisk och underbar!

  SvaraRadera
 2. Lady Dahmer är fantastisk!

  Mina Bestyr är fin också, de är också "vegetariska"

  Onekligen (och hennes preggoblogg Definitivt preggo) är också finemang.

  I övrigt alltså, jag är så sjukt impad över hur du verkar hantera detta, jag är "planerat" gravid har vetat om det sen väldigt tidigt, men nojjar rätt mycket alltså, eller är allmänt skev liksom. Så du verkar vara en jäkligt skön människa. Lycka till!

  /Alexandra

  SvaraRadera
 3. neeeej inte lady dahmer! jag läser hennes blogg mot min egen vilja, men jag kan inte låta bli! hon vet faktiskt nästan ingenting om näringslära om det är det du är ute efter, hon kopierar bara vad hon läst nån annanstans. men utrycker sig på det där självklara jag-vet-allt-sättet. ryyyys.
  (det är ju hon som är greken med tsatsikin vettu :P )

  SvaraRadera
 4. Men jo, Lady D är bäst! Eller jag har inte barn själv men när/om jag får vill jag vara lite som hon. Fast jag är inte vegetarian så maten hon skriver om har jag ingen koll på. Men hennes genustrams och parentingstil älskar jag! Läääääs henne!

  SvaraRadera
 5. Jag var en av dem som la till dig på bloglovin igår, hittade hit från Katta Kvack och stannade kvar en bra stund och läste gamla inlägg (: Jag har visserligen barn men min blogg består mest av nörderier och bilder på random fina saker...inte så mycket att hämta där alltså, ur mammatema-synpunkt.

  http://lillafroken.blogspot.com/ däremot, hon bloggar rätt mycket (och bra) om sig själv och sin familj. http://stocktownstories.blogg.se/ är rätt rolig också och http://www.alexmo.se/.

  SvaraRadera
 6. Men det här måste väl ändå betyda att jag är lite av din bloggmanager nu?
  Det går bra att betala i chokladmuffins.

  SvaraRadera
 7. Som läsare och morfar blir jag djupt bedrövad när jag hör att du har fått sk preggoförstoppning, även om jag uppskattar att du inte delar med dig av dina toalettbesök.

  SvaraRadera
 8. Förövrigt så är inte maten vegetarisk om den innehåller barn.

  SvaraRadera
 9. Jomen, saralovisa som Corny tipsar om tycker jag du ska kolla in. Vi gick konstskola ihop så jag kan intyga att hon är hemsk trevlig och fin i verkligheten också. Hon skriver om både det som är fint och det som är jobbigt, inte sådär guöligull som får en att känna sig alldeles kass i jämförelse. Hon är mänsklig och fin, helt enkelt!

  SvaraRadera
 10. Jo, mens- och bajskategorin låter helt fab.

  SvaraRadera
 11. Ja, nej, jag tipsade inte om Lady Dahmer pga hennes kosthållning, utan för att hon är grym i övrigt.

  Även Ketchupmamman kan jag tipsa om, inte vegetarisk men en bra blogg av nån med barn.

  /Alex

  SvaraRadera
 12. Min blogg! Feministisk och känslomässigt i obalans. Fick min unge för 5 veckor sedan och har bloggat sedan gravvecka 7. tjockochglad.wordpress.com

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!