tisdag 15 mars 2011

Vår vår vår

Ja det blev lite dåligt med bloggande p.g.a. arga hormoner men här kommer det lite i alla fall.

På söndagmorgonen gick jag upp vid sjutiden för att jag inte kunde somna om när jag varit uppe och kissat. Pappa tog med sig den prickiga hunden på promenad och kom inte tillbaka förrän vid niotiden, då var Lynn såhär trött... Jag och mamma drack te och pratade och hade det lugnt och skönt.

Hemma hos mina föräldrar brukar vi äta frukost hela förmiddagarna på helgerna, så Lynn piggnade till efter ett tag. Hon spanar ut efter inkräktare eftersom hon är en ståtlig och modig vakthund förstår ni.

Supermorgontrötta Siri. Jag övade lite.

Nu förstår ni, verkar det äntligen bli vår. Jag och min ena storasyster var ute i skogen med hennes små hundar (som var SÅ glada, de sprang och skuttade i full fart och hade så fullt upp att de inte ens hade tid att stanna och äta harbajs). Här har jag och mina syskon sprungit runt och lekt skiten ur oss under uppväxten, det är världens bästa lekställe med en damm (där vi seglade med våra barkbåtar bl.a.), en massa omkullfallna träd att klättra på, världens bästa klätterträd och små bäckar som egentligen är diken som finns för att vattnet ska rinna av de omkringliggande åkrarna tror jag. Jag blev superpepp på att om några år så kommer vi kunna leka här igen med kiddet i magen, så himla kul!


Sen var hundarna trötta igen och Siri tyckte min mage var perfekt att vila sig på!

1 kommentar:

  1. Fan vad sött och mysigt! Idyll verkligen!

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!