torsdag 21 juli 2011

Bebishångel

Idag har jag och Oswald varit i Mantorp och Oswald har varit supergnällig. Eller, först sov han bara hela tiden, sen vaknade han och var fly förbannad och ville inte sluta skrika, ens när jag sjöng Macho Man för honom (ni vet Village People-låten, Oswald gillar den av någon anledning och brukar lugna sig om man sjunger den och gör en liten dans till).

Cecilia, min syster, skulle hålla honom och han började skrika igen, då lyfte hon upp honom mot ansiktet och skulle pussa honom. Varpå han sög tag i hennes läppar och började suga på hennes mun! Jag kan avslöja att när han försöker dia på något, varesig det är bröstvårta, finger, armbåge eller i det här fallet, mun, så känns det lite som att stoppa sagda kroppsdel i en dammsugare ungefär. Det är också, precis som med dammsugare, lite knepigt att komma loss.

Vänta bara tills Oswald blir femton och vi kan påminna honom om gången han hånglade upp moster Sillan. Det kommer han få höra så länge han (eller åtminstone jag) lever.

(Oswald när han var tre veckor gammal. Innan ni anmäler mig till socialen för att jag fotograferar istället för att trösta min son när han storbölar så kan jag berätta att när jag tog upp kameran och tryckte av såg han glad ut...)

1 kommentar:

  1. Ha ha, så generöst av honom att bidra med en sån guldklimp till berättelse så tidigt i livet. Det bådar gott inför framtiden :)

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!