lördag 27 augusti 2011

Tröttast i världen igen

På torsdag flyttar Niklas, Oswald och jag ihop alla tre i en stor tvåa med balkong och badkar. Idag har min pappa och jag kånkat flyttlådor och några möbler till förrådet som hör till den nya lägenheten, för att det ska gå fort på torsdag. Det var så sjukt jobbigt, hade kramp i fötterna förut och nu har jag träningsvärk i låren av allt spring i trapporna, men samtidigt var det faktiskt ganska kul på något sätt. Tycker jag och pappa jobbar bra ihop. Gud vad jag längtar tills flytten är klar dock! I alla fall, jag tycker jag varit duktig så det räcker idag och Oswaldo ligger och snusar med rumpan i vädret i min säng så jag internetfönstershoppar (eller windows-shoppar som en kompis till mig skulle uttryckt det...).

Så bara så ni vet, i höst vill jag ha på mig

gul tröja med hästar,
en jättestor grön väska,

skjorta med HJÄRTAN,

blommiga skor,

randig kjol,

superkonstiga fejkglasögon,

prickiga byxor,

och framförallt en blus med fallskärmar på och peter pan-krage.


Men det kommer det inte bli någon med för sånt räcker faktiskt inte föräldrapenning till. Däremot ska jag se till att Oswald får ha en björnoverall på sig, det känns som en hyfsad kompromiss.

(btw, Niklas och jag är oense om vilket som är bäst, brunbjörnsoverall eller isbjörnsoverall - Niklas hävdar att isbjörnen passar bättre på vintern men brunbjörnen är ju mycket gulligare och förresten sover ju Oswald mest hela tiden så då passar det ju med en björn som går i ide hallå!)

3 kommentarer:

  1. schnygga kläder! var hittar man dom? jag tycker ni ska ha varsin björnoverall i olika färger (en isbjörn, en brunbjörn, en svartbjörn)! det är ju sjukt hett med onepiece har jag märkt så ni blir trendiga så det räcker! puss /syrran

    SvaraRadera
  2. Den där gröna väska var ju fullkomligt underbar! Var hittade du den?

    SvaraRadera
  3. Asos.com alltihopa utom overallen :)

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!